Selecteer een pagina

JOUW VERHUURMAKELAAR

Verhuurmakelaar in Harderwijk, Lelystad en Terneuzen. Wil je met een vertrouwd gevoel jouw
huis verhuren via een makelaar? Dan ben je bij JRF Vastgoed aan het goede adres!

JRF Vastgoed;
De betrouwbare verhuurmakelaar

Alle zorgen uit handen genomen

JRF Vastgoed is een professionele verhuurmakelaar die volledig ontzorgt en regelt dat jouw vastgoed wordt gehuurd door betrouwbare huurders.

Één aanspreekpunt

Voor al jouw vragen en wensen kun je terecht bij hetzelfde aanspreekpunt. Zo kun je duidelijke afspraken maken en weet je altijd waar je aan toe bent.

Alles wordt van A tot Z geregeld

Huurders vinden, contracten opstellen en reparatieverzoeken regelen: JRF Vastgoed verzorgt het hele proces. Jouw huurwoning is in goede handen.

De vastgoedmakelaar die bij je past

In april 2019 is JRF Vastgoed opgericht als verhuurmakelaar voor de particuliere vastgoedeigenaar. Wij werken als zaakwaarnemer die de belangen behartigt van jou, jouw huurwoning én de huurders. De kracht van JRF Vastgoed is gestructureerd samenwerken met alle belangrijke stakeholders. Wij hebben regelmatig contact met vastgoedeigenaren, huurders en het onderhoudsteam. En met succes: inmiddels is ons portfolio flink uitgegroeid met verschillende woningen en garageboxen.

luca-meijer-jrf

Wij zijn er voor vastgoedeigenaren

Ons doel is om eigenaren van woningen volledig te ontzorgen. Om die reden willen wij een verhuurmakelaar zijn die zich ontfermt over het hele proces. Wij hebben één aanspreekpunt die een betrouwbare huurder voor jouw vastgoed regelt en waar je terecht kunt voor al jouw vragen en wensen.

Wij zijn er voor huurders

Daarom streven wij naar het vinden van een passende huurwoning voor ieder type huurder. Voor huidige huurders zijn wij het aanspreekpunt voor vragen of serviceverzoeken. JRF Vastgoed streeft ernaar om met persoonlijk contact iedere huurder van hoge service te voorzien.

map-nederland-jrf

JRF Vastgoed is een vertrouwd gezicht in een zee van verhuurmakelaars

JRF Vastgoed is een betrouwbare verhuurmakelaar voor huurwoningen in Harderwijk, Lelystad en Terneuzen. Met een groot portfolio aan huurwoningen, een betrouwbaar contactpersoon en service die volledig ontzorgt, lopen wij voorop.

Begin jouw zoektocht vandaag!

Op zoek naar een verhuurmakelaar die al jouw zorgen uit handen neemt? Neem dan contact met ons op!

 

Open chat